Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εντυπωσιακή η στήριξη από τους Ηλείους

246e426e34580a1d4a226ddda7b795b1 LΟ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε μία δύσκολη πολιτική περίοδο και παρά των πολλών εκδηλώσεων του καιρού που διανύεται κατάφερε να γεμίσει την αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου

Σε μία εκδήλωση που είχε ως αποτέλεσμα να φανεί η στήριξη και η αγάπη των Ηλείων προς το πρόσωπο του κ. Δημήτριου Κωνσταντόπουλου που θα παραστεί υποψήφιος βουλευτής στις μελλοντικές εκλογές.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν από διάφορους  μάλιστα πολιτικούς χώρους ακόμη και από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που διοργάνωσα την Τετάρτη 25 Ιουλίου στην Αμαλιάδα με θέμα: «Ηλεία: παρελθόν/ παρόν/ μέλλον», προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, ο νομός Ηλείας και τον κρατούν «εγκλωβισμένο» σε μακροχρόνια στασιμότητα. 
Η αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου «πλημμύρισε» με φίλους από όλο τον νομό που στήριξαν την πρωτοβουλία μου, κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μου.
Στην εκδήλωση κι εγώ προσωπικά αλλά και οι εκλεκτοί ομιλητές που τοποθετήθηκαν επιχειρήσαμε να θέσουμε με αντικειμενικότητα κι ειλικρίνεια τους προβληματισμούς μας και τις απόψεις μας για το πώς φθάσαμε ως εδώ ενώ διατυπώθηκαν και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν επιτέλους τον νομό μας σε τροχιά ανάπτυξης. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Ιστορία, πολιτισμός, φυσικοί πόροι, εύφορη γη..Η Ηλεία μας πρέπει να έχει την τύχη και το μέλλον που της αξίζει! Που ΜΑΣ αξίζει!
Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου για την στήριξη τους. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Αυτό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε σε προσωπικό του μήνυμα ο κ. Κωνσταντόπουλος, που εξέφρασε την προσωπική του ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς που τον στήριξαν και τονίζει πως η Ηλεία έχει μέλλον αν υπάρξει η σωστή διαχείριση, θέματα που αναφέρθηκαν και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.

Στην εκδήλωση αυτή, πήραν μέρος βασικά παλιά και νυν στελέχη της ΝΔ της Ηλείας όπως ο κ. Σπίνος, ιατρός, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Γαβράς Χρήστος, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ "ο Ηλείος", κ. Μανωλόπουλος Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι, πολλά μέλη των Εμπορικών Συλλόγων της Ηλείας και πολλά επίτιμα μέλη όπως ο αντιδήμαρχος Δήμου Ήλιδας κ. Ζάρας αλλά και πολλά μέλη επιχειρήσεων και φίλοι και γνωστοί του κ. Κωνσταντόπουλου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα δεκάδες θύματα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στην Αττική.

πηγη: ilia24.gr

  • Click to enlarge image kwstantopoylos-1.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-2.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-3.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-4.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-5.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-6.jpg

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

 Δημοσιεύθηκε στο amaliadanews.gr στις15/8/2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ,ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ....

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τελευταίο χρόνο καθώς με την δυναμική του προσωπικότητα και παρουσία στα δημοτικά δρώμενα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και «τάραξε τα νερά» της πολιτικής ζωής του τόπου ...

Ο Δημήτρης, ωστόσο, επί σειρά ετών μέσω της εμπειρίας του, των γνώσεων του αλλά και των προσβάσεων του σε πολύ υψηλά επίπεδα κρατικών – δημόσιων φορέων της χώρας μας παρέχει μεγάλη και πολυσχιδή προσφορά και στήριξη στον Νομό Ηλείας με αποτελεσματικές παρεμβάσεις του για πολλαπλά έργα που έχουν υλοποιηθεί στον νομό μας.

Ιδιαίτερα ενεργός άνθρωπος ,λοιπόν, και όπως όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει...

Οι παρεμβάσεις του στον Τύπο καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και όχι μόνο, αποτελούν από την μία αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των πολιτών που αισθάνονται την έντονη παρουσία του και την στήριξή του στο πλευρό τους αλλά και από την άλλη αντικείμενο προβληματισμού «πολλών άλλων» που τους δημιουργεί εμπόδια στα «φιλόδοξα» σχέδια τους....

Τελευταία μάλιστα οργιάζουν και τα σενάρια περί ανεξαρτητοποίησής του ενώ ακόμα φαίνεται να μην έπαψε ποτέ να απασχολεί «κάποιους» το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις επόμενες εκλογές που αιωρείται τον τελευταίο χρόνο.

Ας δούμε τι απαντά ο ίδιος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης..

Δημητρης Κωνσταντοπουλος: Τι απαντα για τις φημες περι ανεξαρτητοποιησης του ,πως κρινει την ως τωρα πορεια της δημοτικης αρχης και ποια θα είναι τα επομενα βηματα του....

«...η παράταξη στην οποία συμμετέχω έως σήμερα και είναι δημοτική αρχή και η οποία εξελέγη πριν ένα χρόνο, εξελέγη με την συμβολή, τον αγώνα και την στήριξη από όλα τα μέλη της παράταξης είτε τελικώς έλαβαν 20 είτε 900 ψήφους και ΔΕΝ εξελέγη μόνο από 5-6 άτομα όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι της παράταξης...»

Ερώτηση: Έχει περάσει ένας χρόνος από τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 ως δημοτική Αρχή πλέον πως αποτιμάς το έργο σας ;

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή, σεβασμό και αντικειμενική προσέγγιση τα τεκταινόμενα στη λειτουργία του Δήμου μας αλλά και της Δημοτικής Αρχής. Με έντονο προβληματισμό θέλω να τονίσω ότι η παράταξη στην οποία συμμετέχω έως σήμερα και είναι δημοτική αρχή και η οποία εξελέγη πριν ένα χρόνο, εξελέγη με την συμβολή, τον αγώνα και την στήριξη από όλα τα μέλη της παράταξης είτε τελικώς έλαβαν 20 είτε 900 ψήφους και ΔΕΝ εξελέγη μόνο από 5-6 άτομα όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι της παράταξης...

Επίσης, δεν χωρούν στη διαχείριση του Δήμου, επιλογές προσώπων ακόμη και για εύρεση εργασίας και στήριξης της νεολαίας μας καθώς και στην αντιμετώπιση προβλημάτων των συμπολιτών μας, διαδικασίες κομματικών νοοτροπιών κατάλοιπα του παρελθόντος. Μικροπολιτικές, κουτοπονηριές, τακτικές, εξυπηρετήσεις κομματικών φίλων δεν έχουν χώρο στο Δήμο μας. Όλοι ίσοι προς ίσους.

Η εκλογή της παράταξης έγινε με ένα και ΜΟΝΟ σύνθημα.. «Ο Δήμος για τους πολίτες, ανθρωπισμός, αλληλεγγύη». Προσωπικά για αυτό συμμετείχα σε αυτό το κάλεσμα τότε του Δημάρχου μας.

Πίστευα, πιστεύω και έχω ως αρχή μου σε μια τοπική αυτοδιοίκηση και σε ένα Δήμο ανεξάρτητο και δημιουργικό. Σε ένα δήμο που οι κατέχοντες πολιτικές θέσεις να έχουν προσόντα, γνώσεις, κότσια αλλά και τη θέληση να προσφέρουν. Φτάνει πια να διοικούν ,όπως παλιά, πρόσωπα με μόνο κριτήριο αν είναι φίλοι, κουμπάροι, κομματικοί σύντροφοι κλπ. Σε αυτό τον τομέα ήδη η Δημοτική Αρχή απέτυχε.

Η διαχείριση του Δήμου καθώς και η αντιμετώπιση προβλημάτων περνάει μέσα από την αλήθεια, αρεστή συνεργασία, σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλοϋποστήριξη. Με αλαζονεία και αυταρχικότητα καθώς και με πολιτικό αμοραλισμό, καιροσκοπισμό, σίγουρα δεν διοικείται ο Δήμος και κυρίως όταν δεν υφίσταται συνοχή σε επίπεδο διοίκησης αλλά και σεβασμός.

Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας, τις θέσεις μας, τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ μας όταν πρόκειται για δημόσια διαχείριση και στήριξη των συμπολιτών μας που με την ψήφο τους μας τίμησαν.

«Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή!!!»

Ερώτηση: Νιώθεις ευχαριστημένος από την πορεία σας ως Δημοτική Αρχή;

Σαν σύνολο και σαν εικόνα αποτελεσμάτων όχι δεν είμαι ευχαριστημένος. Με χαρακτήριζε και με χαρακτηρίζει πάντα η λογική του σωστού σχεδιασμού, της σωστής υποδομής και των σωστών βάσεων πάνω στις οποίες χτίζεις την επόμενη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με εκφράζει η πολιτική εντυπώσεων, «χορών και τραγουδιών» απλά για την εικόνα και τις δημόσιες σχέσεις, με ενδιαφέρει η ουσία και τα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Ο Δημήτρης κοντά στην νεολαία και στον αθλητισμό !

εκδηλωση ΑΟΧ - Φεβ 2015εκδηλωση ΑΟΧ - Φεβ 2015 2Φωτογραφίες του Δημήτρη από την εκδήλωση του Α. Ο. Χαβαρίου (Φεβρουάριος 2015) που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό  προφίλ του Δημήτρη στο facebook στις 23/2/2015.

 

                                                                                                                                                                               

 

Μαζί με τον Φάνη Διονυσόπουλο,τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Γερακίου -Ηλία Λαμπρόπουλο,τον Πρόεδρο του Α.Ο.Χαβαρίου -Ορφέα παπαζαφερόπουλο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Χαβαρίου-Σπύρο Παπαζαφειρόπουλο.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

"Αγαπάμε και στηρίζουμε την νεολαία και τον αθλητισμό..Θα μπορούσα να μην είμαι παρόν στην εκδήλωση του Α.Ο. Χαβαρίου στηρίζοντας τον αγώνα και την τεράστια προσπάθεια όλου του Δ.Σ. της ομάδας,του Προέδρου αλλά και των παικτών?Συγχαρητήρια σε όλους! Προσωπικά τους στηρίζω και θα είμαι πάντα δίπλα τους ενεργά και δραστήρια." 

 
 

Διασκέδαση και πολιτικό - δημοτικό μήνυμα από τον Δημ. Κωνσταντόπουλο!

SCAN 20140721 091218808

 

ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!

 

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Στο «μπαλκόνι» του Δήμου Ήλιδος, στον οικισμό Ανάληψη, με θέα το ιδιαίτερα εντυπωσιακό και απαράμιλλο ομορφιάς τοπίο,  πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά της περασμένης Κυριακής, εκδήλωση, με εμπνευστή και διοργανωτή αυτής, τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,με την υποστήριξη του νεοεκλεγέντος συμβούλου του οικισμού Ευάγγελου Παλυβού.

Γέννημα, θρέμμα της Ανάληψης ο Δημήτριος Κωνσταντόπουλος δεν θα μπορούσε να βρει άλλο τόπο, παρά μόνο αυτόν του Πνευματικού Κέντρου της Ανάληψης, για να ευχαριστήσει προσωπικά τους φίλους - συνοδοιπόρους του, που τον υποστήριξαν στις απερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  και συνυποψήφιοί του αλλά και οι συμπολίτες του τον οικισμό Ανάληψη και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του.

Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αγγίζοντας τους  500 παρευρισκόμενους, καθώς η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική,

Διαβάστε περισσότερα: Διασκέδαση και πολιτικό - δημοτικό μήνυμα από τον Δημ. Κωνσταντόπουλο!

Ψήφο εμπιστοσύνης από τους νέους...

empistosini-apo-neoysΜια ξεχωριστή βραδιά με προσκεκλημένους όλους τους νέους της Αμαλιάδας και του Δήμου Ήλιδας γενικότερα,διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα "LIFT" στον πεζόδρομο της πόλης,για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Ήλιδα Νέα Μέρα" του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου,κ.Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο κ.Κωνσταντόπουλος έλαβε ...ψήφο εμπιστοσύνης από τους νέους του Δήμου που κατέκλυσαν το "LIFT" για να τον γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί του τους προβλγματισμούς και τις ιδέες του για το "αύριο" του τόπου τους.

Εξάλλου ,το έργο που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο κ.Κωνσταντόπουλος για την νεολαία και όχι μόνο της Αμαλιάδας και του Δήμου Ήλιδας ,από τα "μετερίζια" που έχει υπηρετήσει είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

"Πάντα ήμουν και είμαι κοντά στους νέους ανθρώπους.Πάντα στήριζα και στηρίζω την νεολαία και τους νέους ανθρώπους" ,ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" ο κ.Κωνσταντόπουλος και συνέχισε: " Από εδώ και μπρος θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους και σίγουρα θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις για να αφουγκράζομαι τα προβλήματα,τις αγωνίες και τις προτάσεις τους για το μέλλον του τόπου μας, του Δήμου Ήλιδας."

"Στηρίζουμε έναν νέο άνθρωπο που στέκεται στο πλευρό της νεολαίας" ,δήλωσαν  οι νέοι που έδωσαν το παρόν στην βραδιά..