Συνεχίζει το κοινωνικό του έργο στην Ηλεία ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

ghnfΕπίσκεψη Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας.

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλo

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν σε πρώτη φάση την στήριξη και την βοήθεια του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για την αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης του σχολείου, με βιβλία και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τεχνικά βιβλία, συντήρηση και βάψιμο του γυμναστηρίου, καθώς και διάθεση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών επάνδρωσης των γραφείων του σχολείου.

Μάλιστα, ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση με την εταιρεία ΚΛΕΟΣ και τον κ. Στέφανο Τσολακίδη κατόπιν εισήγησης του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η επίσκεψη του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας- Πρώην τεχνικό Λύκειο, ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς ο κ.Κωνσταντόπουλος, υπήρξε μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου και κατά το παρελθόν αλλά ακόμα και σήμερα, έχει αναλάβει ο ίδιος να στηρίξει το σχολείο όπου μαθήτευσε, βλέποντας παράλληλα την απουσία και την αδράνεια του Δήμου Ήλιδας προς το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας.
**το παρόν δημοσιεύθηκε στις 7/3/2017 στο amaliadanews.gr