Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Εντυπωσιακή η στήριξη από τους Ηλείους

246e426e34580a1d4a226ddda7b795b1 LΟ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σε μία δύσκολη πολιτική περίοδο και παρά των πολλών εκδηλώσεων του καιρού που διανύεται κατάφερε να γεμίσει την αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου

Σε μία εκδήλωση που είχε ως αποτέλεσμα να φανεί η στήριξη και η αγάπη των Ηλείων προς το πρόσωπο του κ. Δημήτριου Κωνσταντόπουλου που θα παραστεί υποψήφιος βουλευτής στις μελλοντικές εκλογές.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν από διάφορους  μάλιστα πολιτικούς χώρους ακόμη και από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που διοργάνωσα την Τετάρτη 25 Ιουλίου στην Αμαλιάδα με θέμα: «Ηλεία: παρελθόν/ παρόν/ μέλλον», προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, ο νομός Ηλείας και τον κρατούν «εγκλωβισμένο» σε μακροχρόνια στασιμότητα. 
Η αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου «πλημμύρισε» με φίλους από όλο τον νομό που στήριξαν την πρωτοβουλία μου, κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μου.
Στην εκδήλωση κι εγώ προσωπικά αλλά και οι εκλεκτοί ομιλητές που τοποθετήθηκαν επιχειρήσαμε να θέσουμε με αντικειμενικότητα κι ειλικρίνεια τους προβληματισμούς μας και τις απόψεις μας για το πώς φθάσαμε ως εδώ ενώ διατυπώθηκαν και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν επιτέλους τον νομό μας σε τροχιά ανάπτυξης. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Ιστορία, πολιτισμός, φυσικοί πόροι, εύφορη γη..Η Ηλεία μας πρέπει να έχει την τύχη και το μέλλον που της αξίζει! Που ΜΑΣ αξίζει!
Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου για την στήριξη τους. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Αυτό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε σε προσωπικό του μήνυμα ο κ. Κωνσταντόπουλος, που εξέφρασε την προσωπική του ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς που τον στήριξαν και τονίζει πως η Ηλεία έχει μέλλον αν υπάρξει η σωστή διαχείριση, θέματα που αναφέρθηκαν και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.

Στην εκδήλωση αυτή, πήραν μέρος βασικά παλιά και νυν στελέχη της ΝΔ της Ηλείας όπως ο κ. Σπίνος, ιατρός, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Γαβράς Χρήστος, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ "ο Ηλείος", κ. Μανωλόπουλος Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι, πολλά μέλη των Εμπορικών Συλλόγων της Ηλείας και πολλά επίτιμα μέλη όπως ο αντιδήμαρχος Δήμου Ήλιδας κ. Ζάρας αλλά και πολλά μέλη επιχειρήσεων και φίλοι και γνωστοί του κ. Κωνσταντόπουλου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα δεκάδες θύματα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στην Αττική.

πηγη: ilia24.gr

  • Click to enlarge image kwstantopoylos-1.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-2.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-3.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-4.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-5.jpg
  • Click to enlarge image kwstantopoylos-6.jpg