Διασκέδαση και πολιτικό - δημοτικό μήνυμα από τον Δημ. Κωνσταντόπουλο!

SCAN 20140721 091218808

 

ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!

 

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΥΧΕΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Στο «μπαλκόνι» του Δήμου Ήλιδος, στον οικισμό Ανάληψη, με θέα το ιδιαίτερα εντυπωσιακό και απαράμιλλο ομορφιάς τοπίο,  πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά της περασμένης Κυριακής, εκδήλωση, με εμπνευστή και διοργανωτή αυτής, τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,με την υποστήριξη του νεοεκλεγέντος συμβούλου του οικισμού Ευάγγελου Παλυβού.

Γέννημα, θρέμμα της Ανάληψης ο Δημήτριος Κωνσταντόπουλος δεν θα μπορούσε να βρει άλλο τόπο, παρά μόνο αυτόν του Πνευματικού Κέντρου της Ανάληψης, για να ευχαριστήσει προσωπικά τους φίλους - συνοδοιπόρους του, που τον υποστήριξαν στις απερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  και συνυποψήφιοί του αλλά και οι συμπολίτες του τον οικισμό Ανάληψη και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του.

Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αγγίζοντας τους  500 παρευρισκόμενους, καθώς η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική,

αφού δήλωσαν παρόντες οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν κατάφεραν να εκλεγούν με την παράταξη του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ήλιδος , εκπρόσωποι από πολλά χωριά του Δήμου Ήλιδας και της πόλης της Αμαλιάδας αλλά και πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν, τιμώντας και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και στην νέα Δημοτική Αρχή.

          Αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, για όσους γνωρίζουν από πολιτική, θεωρείται ως ένας από τους βασικότερους παράγοντες που στο Δήμο Ήλιδας υπήρξε αλλαγή σκυτάλης στη Δημοτική Αρχή και ήταν ο ΜΟΝΟΣ ίσως που από την αρχική του δήλωση στα ΜΜΕ, είχε καθαρή θέση, ήταν βέβαιος και το πίστευε ότι θα είναι νικητής η παράταξη του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε λιγότερο από 35 ημέρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, σημείωσε ρεκόρ αναγνωρισιμότητας, αφού, αρχικώς, από ένα ελάχιστο ποσοστό αναγνωρισιμότητας, αυτή εκτοξεύτηκε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, ενώ παράλληλα κατόρθωσε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός με φανατικούς φίλους, απλούς συμπολίτες του, τόσο στην πόλη της Αμαλιάδας αλλά κυρίως στα χωρία του Δήμου. Δεν ήταν τυχαίο που προεκλογικά ήταν ο μόνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που συγκέντρωσε την προσοχή και τα βέλη πάνω του, όχι μόνο στελεχών και υποψηφίων της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με προσωπικά σχόλια εναντίον του, αλλά και συνυποψηφίων του της παράταξής του, που δεν μπορούσαν να αναγνώσουν την προσωπικότητά του, θορυβημένοι για το μέγεθος της αναγνωρισιμότητάς του και της «ξαφνικής» αποδοχής του από τους συμπολίτες του, αποκαλώντας τον και απόμακρο άνθρωπο, όπως έλεγαν στα «πηγαδάκια» μεταξύ τους, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να του ανακόψουν την ισχύ σε ψήφους και δυστυχώς για όλους αυτούς όλα έπεσαν στο κενό. Ο ίδιος, κοιτάζοντας μπροστά με την εμπειρία που διαθέτει, όπως αποδείχτηκε χωρίς σχόλια και μεμψιμοιρία, δικαιώθηκε και οι συμπολίτες του τον στήριξαν πέραν κάθε πρόβλεψης αυτών, που επιθυμούσαν ακόμη και την μη προσωπική του εκλογή ως δημοτικός σύμβουλος.

Η προσωπικότητα, ο επαγγελματισμός του η εμπειρία του στην πολιτική που αποδείχτηκε ότι ο « άνθρωπος το έχει », όπως αρκετοί συμπολίτες του έλεγαν συνέχεια, ο τρόπος δράσης του κατά την προεκλογική περίοδο, στοχεύοντας και αγγίζοντας κυρίως την κατηγορία πολιτών που ήθελαν κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό για το Δήμο Ήλιδας, πρόσωπα νέα με γνώσεις, καθαρά, ανεξάρτητα χωρίς βαρίδια στα πόδια και με παράλληλη ισχύ στην κεντρική εξουσία, όπου ο Δημήτρης τα διαθέτει όλα και αυτό ίσως ήταν και το καθοριστικό που έκανε τη διαφορά και έδωσε αυτό το θετικό συν στον Συνδυασμό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, να κάνει το άλμα της νίκης.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι ο Δημήτρης λειτούργησε προεκλογικά στο σύντομο διάστημα που ενεργοποιήθηκε, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, όχι ατομοκεντρικά , μόνο για τον εαυτό του, όπως φάνηκε και αποδείχτηκε, να μαζέψει ψήφους κυνηγώντας ψηφοφόρους, καθώς ήταν άγνωστος για την μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών του, παρά την μεγάλη προσφορά του στο Νομό και το Δήμο Ήλιδας επί σειρά ετών, αλλά όπως διαπιστώθηκε λειτούργησε με κύριο στόχο την ανάδειξη του Συνδυασμού, την ανάγκη αλλαγής της Δημοτικής Αρχής και της πλήρης στήριξής του στο πρόσωπο του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, είτε επιλέγοντας μέσω στοχευμένων δημοσιογραφικών παρεμβάσεών του, είτε με συνεχείς προσωπικές επισκέψεις του σε χωριά και εντός της πόλης της Αμαλιάδας.

Το ήθος του αυτό τίμησαν με την παρουσία τους στην ευχαριστήρια εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στην Ανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο, ο νέος Δήμαρχος Ήλιδος, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με την σύζυγό του, ο Δασάρχης Αμαλιάδος Λυκούργος Πολυχρονόπουλος, ενώ θετική αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στην εκδήλωση του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και προσωπικού του φίλου, Ανδρέα Παπαστάμου ο οποίος δέχθηκε πλήθος χειροκροτημάτων, όταν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τον προσφώνησε. Επίσης, παραβρέθηκε ο αρχιτέκτων μηχανικός και Δ/ντης του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών κ. Καλογιάννη, ο κ. Λάμπρος Γκότοβος, ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με  τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και έχει σε συνεργασία  με τον Δημήτρη στηρίξει τον Νομό μας με την έγκριση χρηματοδότησης για την επισκευή των Σχολών της Ιεράς Μητρόπολης στον Αγ .Ιωάννη Πύργου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι και τραγούδησαν για αυτούς επώνυμοι καλλιτέχνες, φίλοι του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου , όπως η εξαίρετη και πανέμορφη ηθοποιός και λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Φιλίνη , ο λαϊκός τραγουδιστής και αγαπημένος των ερωτευμένων κ. Γιώργος Σαλαμπάσης, ενώ κομβική ήταν και η παρουσία του γνωστού ανά την Ελλάδα για την  αγάπη του στην παραδοσιακή μουσική, δημοτική παράδοση κ.Παναγιώτη Λάλεζα,  που χάρισε με την φωνή του μια πραγματική μαγεία στην εκτέλεση δημοτικών τραγουδιών.

Σε μια τέτοια εκδήλωση, της οποίας διοργανωτής και οικοδεσπότης ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι δημοτικές παρεμβάσεις, ειδήσεις της βραδιάς.

Ο Δημήτρης αφού έλαβε το μικρόφωνο ,πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους τους «θαμώνες», που τον τίμησαν με την παρουσία τους σε μια ιδιαίτερη βραδιά , με τον τελικό του μουντιάλ να είναι σε εξέλιξη και να ξημερώνει η εργάσιμη μέρα της Δευτέρας, παρά ταύτα η διασκέδαση , όμως, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην συνέχεια της ομιλίας τόνισε κατηγορηματικά με πολιτικά νοήματα, καυτηριάζοντας και βάζοντας «ταφόπλακα» σε όσους για διάφορους λόγους ομιλούν και προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα ότι , «Δεν θα είμαι ένας απλός παρατηρητής στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Ήλιδας την επόμενη πενταετία ,αλλά θα είμαι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος με πλήρη συμμετοχή ,δράση και έλεγχο».

Με έμφαση δήλωσε ότι «Στήριξα και στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την νέα Δημοτική Αρχή ,της οποίας είμαι μέλος και κυρίως τον Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα του», ενώ συνεχίζοντας κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να στηρίζουν τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και να βοηθήσουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Με αυτό τον τρόπο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καυτηρίασε δημόσια ,κλείνοντας μια κι έξω τα στόματα όσων ήθελαν να υπάρχει ρήξη συνεργασίας μεταξύ τους.

Στο ίδιο επίπεδο μηνύματος κινήθηκε κι ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ,ενώ τόνισε ότι «Οι εκλογές πλέον είναι παρελθόν, και πάμε μπροστά», καλώντας, έτσι όλους να στηρίξουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία από την 1η Σεπτεμβρίου και επισήμως «πιάνει δουλειά» στον Δήμο.

δείτε και το σχετικό video